Social Icons

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνων συνειδησης

ειχα πολυ καιρο να γραψω κατι οχι γιατι δεν ειχα κατι να γραψω αλλα γιατι ηταν τοσα πολλα τα γεγονοτα, τοσος λιγος χρονος και εβαλα προτεραιοτητες αλλα πραγματα, οπως την προσωπικη μου ζωη !!!!

Λοιπον τα παρακατω αφορουν μια καταχωρηση απο το ΤΡΟΚΤΙΚΟ

το οποιο λεει τα παρακατω
"Θα μας εξηγήσετε κ.Παπακωνσταντίνου πως θα καταπολεμηθεί το μαύρο χρήμα όταν αναγκάζεται τον κόσμο να πηγαίνει στα πρατήρια για να παίρνει βενζίνη; Έχουν μέσα στο Mini market τις ταμειακές μηχανές και πρέπει να κατέβεις από...


το αυτοκίνητο για να την πάρεις αφού κανένας δεν θα στην φέρει. Αυτό το κάνουν για έναν απλό λόγο. Να βαρεθείς και να σηκωθείς να φύγεις. Πρέπει να σβήσεις το αυτοκίνητο και να βγεις αφού αν το αφήσεις ανοιχτό μπορεί και κάποιος να στο βουτήξει. Και ο πίσω θα κορνάρει που θέλει να φύγει.
Ωραίες λύσεις κ.υπουργέ. Πάλι κλεμμένα θα βγάζουν οι πρατηριούχοι και χαμπάρι δεν θα παίρνετε."

και στελνω λοιπον και εγω μια απαντηση η οποια δεν ξερω αν θα δημοσιευτει ως απαντηση αλλα την γραφω και εδω

προς τον κυριο που θελει να λεγεται Ελληνας και εγραψε το "Το κόλπο που κάνουν τα πρατήρια της βενζίνης με τις ταμειακές"

Φυσικα κυριε και ειναι μεγαλο κολπο!!! (ειρωνια στον τροπο γραφης μου)
1. Το πρατηριο κοβει κανονικα αποδειξη (ετσι λες τουλαχιστον)
2. Το αν θα την παρεις τη αποδειξη ειναι δικο σου θεμα
3. Επειδη εσυ βαριεσαι να πας παλι δικο σου θεμα
4. Επειδη εσυ θα πας και θα κορναρεις πισω απο τον μπροστινο σου που κατεβηκε για να παρει την αποδειξη δεν σημαινει οτι ολοι ειμαστε ετσι
5. Αλλα ναι φυσικα ξερουμε μια ζωη να κατηγορουμε τους αλλους και οχι τους εαυτους μας
Λοιπον σε πληροφορω οτι χθες με βροχη σε πρατηριο της SHELL στην κερκυρα που κοβει η μηχανη ΑΥΤΟΜΑΤΑ αποδειξη παρα πολλοι ηταν αυτοι που κατεβηκαν και πηραν την αποδειξη τους ακομα και κυριες με τα τακουνακια τους και ΚΑΝΕΙΣ δεν κορναρε και ειμασταν 4 σειρες απο 3-4 αυτοκινητα, οποτε κυριε ειναι στο χαρακτηρα σου ΠΑΝΤΑ να σου φταινε οι αλλοι

και συνεχιζω ... δυστυχως αυτος ειναι ο τροπος που σκεφτονται οι περισσοτεροι απο εμας και δυστυχως ετσι μαθαινουμε και τις νεες γενιες. Οταν οι γονεις των τωρινων 16χρονων εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι για να μπορει ο γιος ή η κορης τους να πηγαινουν στα φροντιστηρια και αυτα να κανουν κοπανα, να ειναι ολη μερα για καφε φταει το συστημα που δεν περασαν μετα εξετασεις. Φταει και αυτο αλλα σε αλλη βαση. Εχουμε βεβαια και τους πιο μεγαλους "εφηβους" που παρελαβαν τις περιουσιες των γονιων τους και εχουν αναδειχθει σε θαμωνες των cafe και bar του νησιου μιας και το χρημα ρεει μονο του.

Ξυπνατε ρε ο τουρισμος παει απο το χειροτερο στο χειριστο ... και εμεις καθομαστε και κοιταμε τους αλλους και βριζουμε τους κακους Τουρκους και τους κακους Αλβανους. Οταν η Τουρκια εχει βαλθει να αναγνωριστει σε προορισμο της Μεσογειου!!!
απλα τα πραγματα φιλε Ελληνα πολιτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Blogger Templates